TERRE EXOTIQUE Sezamo sėklos su Umeboshi slyvomis (60g)

8.50 

Umeboshi slyvos arba dar kitaip japoniški abrikosai turi išsiskiriantį rūgštų skonį. Sezamas su Umeboshi slyvomis praturtins jūsų salotas, pagardus ar ryžius. Šios sėklos tokios skanios, kad galite valgyti jas ir vienas!
Aprašymas:
Azijoje sezamas buvo naudojamas šimtmečius, bei buvo vertinamas dėl daugybės gydomųjų savybių. Hipokratas, dar antikinės Graikijos laikais, rekomendavo sezamą dėl išskirtinių maistinių savybių.

Sezamas su Umeboshi slyvomis yra plačiai naudojamas japoniškas prieskonis, kuris dažniausiai patiekiamas su baltais ryžiais. Umeboshi slyvos yra marinuoti vaisiai, naudojami pastose, sultyse, likeriuose ar actuose. Umeboshi slyvos iš tikrųjų yra abrikosų rūšis. Šių slyvų derlius imamas lietinguoju sezonu, nepilnai sunokus. Po skynimo vaisiai kelias valandas panardinami į šaltą vandenį, kad atsikratytų kartumo, tuomet 6 savaites sūdomi šizo lapais, kurie suteikia jiems patrauklią spalvą.

Sezamo sėklos su Umeboshi slyvomis yra skaniai lengvo ir įsimenančio skonio! Šios elegantiškos, traškios, rausvos sėklos tiesiog tirpsta burnoje!

Prieinamumas: Turime

Talpa:

60g.

Sudėtis:

Baltos skrudintos sezamo sėklos, cukrus, rakankos ekstraktas, citrinų rūgštis, džiovintas bonito, pagardai, dažikliai, natūralus aromatas, umeboshi slyva, amino rūgštis.

Kilmės šalis: Japonija.

Alergenai

Sudėtyje yra: Sezamo sėklų ir žuvies.

Laikymas:

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “TERRE EXOTIQUE Sezamo sėklos su Umeboshi slyvomis (60g)”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis